Image

Vállalkozásfejlesztés 

nappali képzés
csak magyar nyelven elérhető


Megtanulhatod a vállalati gazdálkodás összefüggéseit és kölcsönhatásait, meghatározni egy vállalat külső és belső működési sajátosságait, projektvezetést, különböző elemző és értékelő módszereket tárgyalási technikákat.A szak saját szakkollégiummal (Vállalkozásfejlesztési Klub) dicsekedhet.
Neked szól, ha egy vállalkozás aktív menedzsere, vezetője lennél, ha képes vagy gyorsan átlátni a folyamatokat, és vállalod a felelősséget a döntéseidért.
Ami lehetsz: vállalatok közép-és felsővezetője, vezető projektmenedzser, üzletfejlesztő, saját vállalkozás alapítója, vezetői tanácsadó cégek munkatársa

Elhelyezkedési lehetőségek:

A végzett hallgatók kis- és középvállalkozásokat alapítanak, irányítanak, vagy más gazdálkodó szervezeteknél üzletfejlesztési feladatokat, tanácsadást látnak el.Mitől egyedi a képzés:
  • A szak saját szakkollégiummal (Vállalkozásfejlesztési Klub) dicsekedhet
  • A harmadik félévben csak választható és kötelezően választható tárgyak vannak
  • Szakirányos kirándulások
  • Gyakorló szakemberek vendégelőadásai színesítik az órákat
  • Esettanulmány feldolgozások, vállalati projektmunkák

2 év alatt 2 diplomát is szerezhetsz
Lehetőség van a bekapcsolódni a CEMS double degree programba. Amennyiben a Vállalkozásfejlesztés képzésre jelentkezel, lehetőséged nyílik felvételizni a CEMS programba is. A CEMS Master's in International Management (MIM) egy 1 éves, nemzetközi üzleti képzés, ami a hagyományos mesterképzéssel párhuzamosan végezhető el. A CEMS ugyanakkor nemcsak az eredeti mesterszak továbbfejlesztése, hanem a corvinusos diploma mellett egy újabb nemzetközileg elismert diplomát is ad.


Tudj meg többet >> FELVÉTELI KISOKOS

Budapesti Corvinus Egyetem

Copyright © Budapesti Corvinus Egyetem