Image

Gazdaságinformatikus  

nappali képzés magyar és angol nyelven elérhető

esti képzés csak magyar nyelven elérhető


A szakon hallgatóink megtanulhatják az üzleti problémák informatikai eszközökkel való megoldását. Például informatikai rendszerek irányítást, az IT projektek tervezését, vagy az adatelemzés és az üzleti intelligencia gyakorlati megvalósítását.

Elhelyezkedési lehetőségek:
Nemzetközi és hazai nagyvállalatoknál, kis-és középvállalkozásoknál gazdaságinformatikus, például Business Analyst (rendszerelemző), IT tanácsadó, IT auditor, üzleti intelligencia szakértő, ERP szakértő munkakörökben.

Mitől egyedi a képzés:

  • A szak oktatói hazai szinten is kiemelkedő kutatási és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek
  • A képzés sok projektmunkára épül

  • A képzésben kiemelt szerepet kapnak a nemzetközi informatikai piacon meghatározó cégek, akik legkorszerűbb technológiák és módszerek, valamint gyakorlati tapasztalatok közvetlen elérhetőségét biztosítják

2 év alatt 2 diplomát is szerezhetsz
Amennyiben a Gazdaságinformatikus képzésre jelentkezel, lehetőséged nyílik felvételizni a CEMS programba is. A CEMS Master's in International Management (MIM) egy 1 éves, nemzetközi üzleti képzés, ami a hagyományos mesterképzéssel párhuzamosan végezhető el. A CEMS ugyanakkor nemcsak az eredeti mesterszak továbbfejlesztése, hanem a corvinusos diploma mellett egy újabb nemzetközileg elismert diplomát is ad.

Tudj meg többet >> FELVÉTELI KISOKOS

Budapesti Corvinus Egyetem

Copyright © Budapesti Corvinus Egyetem