Image

Vállalkozásfejlesztés 

nappali képzés
csak magyar nyelven elérhető


A szakon hallgatóink megtanulják a vállalati gazdálkodás összefüggéseit és kölcsönhatásait, meghatározni egy vállalat külső és belső működési sajátosságait, projektvezetést, különböző elemző és értékelő módszereket tárgyalási technikákat. A képzés nemzetközi összehasonlításban is versenyképes, korszerű elméleti és módszertani ismeretanyagot nyújt.


Elhelyezkedési lehetőségek:

A végzett hallgatók kis- és középvállalkozásokat alapítanak, irányítanak, vagy más gazdálkodó szervezeteknél üzletfejlesztési feladatokat, tanácsadást látnak elAmitől egyedi a képzés:
  • A szak saját szakkollégiummal (Vállalkozásfejlesztés Klub) dicsekedhet
  • A harmadik félévben csak választható és kötelezően választható tárgyak vannak
  • Szakirányos kirándulások
  • Gyakorló szakemberek vendégelőadásai színesítik az órákat
  • Esettanulmány feldolgozások, vállalati projektmunkák

2 év alatt 2 diplomát is szerezhetsz
Lehetőség van a bekapcsolódni a CEMS double degree programba. Amennyiben a Vállalkozásfejlesztés képzésre jelentkezel, lehetőséged nyílik felvételizni a CEMS programba is. A CEMS Master's in International Management (MIM) egy 1 éves, nemzetközi üzleti képzés, ami a hagyományos mesterképzéssel párhuzamosan végezhető el. A CEMS ugyanakkor nemcsak az eredeti mesterszak továbbfejlesztése, hanem a corvinusos diploma mellett egy újabb nemzetközileg elismert diplomát is ad.


Tudj meg többet >> Gyakori Kérdések FELVÉTELI KISOKOS

Budapesti Corvinus Egyetem

Copyright © Budapesti Corvinus Egyetem